Thursday, August 9, 2012

Misteri Jeritan Dari Dalam Pusat Bumi

Rakaman Suara "Manusia Di Perut Bumi" Oleh
Dr. Azzacove – Rusia
 

"Penemuan terakhir ini adalah penemuan yang sangat mengejutkan pendengaran kami, dengan penemuan ini banyak daripada pakar kami yang berhenti dari pekerjaan ini kerana ketakutan.
 
Pada awalnya kami hanya hendak mendengarkan pergerakan bumi dengan interval tertentu dan mendengarkan Super Sensitive Microphone yang masuk ke dalam bilik-bilik atau lubang-lubang bumi dan reruntuhan galian. 
 
Pada awalnya kami menyangka apa yang kami dapat itu adalah gesekan dari alat-alat kami pada dinding-dinding perut bumi, tetapi suara ini menghancurkan seluruh logik akal kami.  

Setelah beberapa penyesuaian kami berkesimpulan bahawa suara ini berasal dari interior bumi, jadi seakan-akan di dalam perut bumi ini ada ruang lain yang berbeza dari tempat yang kami gali, dan dari ruangan tersebutlah kami tidak mempercayai apa yang kami dengar. 

Kami mendengar dari ruang bumi yang lain itu ada suara manusia berteriak keras dalam kesakitan. Walaupun satu suara didengar, kami dapat mendengar ribuan bahkan jutaan latar belakang suara manusia yang sedang dalam kesakitan akibat penyeksaan

Setelah penemuan yang sangat menakjubkan ini, setengah dari pakar kami berhenti kerana takut. Yang sangat mengejutkan lagi, bagi orang Soviet itu setelah suara tersebut dirakam, pada malam yang sama keluarlah semacam gas atau kabut yang terang dari lokasi penggalian gas. 


Gas atau kabut tersebut keluar dengan membentuk tiang-tiang dan tulisan yang berbentuk seperti sayap kelawar (seperti lafadz ALLAH, wallahu 'alam), lalu menampakkan dengan sendirinya dengan bahasa Rusia yang ertinya AKU TELAH MENAKLUKKAN atau AKU TELAH MENUNDUKKAN. Tulisan itu terlihat di awan di Siberia yang gelap.


Kejadian itu sangat tidak masuk akal pada orang-orang Soviet. Sebagai komunis, saya tidak percaya adanya Syurga dan Injil, tetapi sebagai Ilmuwan sekarang saya percaya adanya NERAKA. Sangat sukar diungkapkan dengan kata-kata, apa yang kami temukan, apa yang kami lihat dan apa yang kami dengar. Dan sekarang kami yakin bahawa kami menggali dekat, dekat sekali dengan PINTU NERAKA.

Lalu Dr. Azzacove melanjutkan, "Mesin penggali tiba-tiba berputar dengan sangat cepat ketika kami mencapai salah satu kulit bumi, suhunya menunjukkan hingga 2000 darjah Fehrenhait, lalu kami mendekatkan microphone itu disana untuk mendengarkan pergerakan bumi, tetapi, yang terdengar adalah suara manusia, bahkan teriakan manusia dalam kesakitan.

Pertama kami mengira suara itu adalah suara mesin. Tetapi setelah melakukan kajian ulang atas suara itu, suara yang terdengar adalah suara manusia bukan hanya satu orang, mungkin jutaan manusia yang sedang dalam seksaan dan kesakitan. 


Apakah anda tahu kenapa Jacques Costeau, seorang penjelajah dalam air berhenti beberapa saat sebelum dia mati? Dia berhenti kerana dia juga pernah mendengar suara jeritan manusia di dalam air ketika ia sedang menjelajah di dalam air

Dan dalam kesempatan lain juga salah satu anak buahnya menemukan hal yang sama ketika ia sedang melakukan penjelajahan di sekitar SEGITIGA BERMUDA.

Setelah ia sembuh dari kejutan yang kritikal, kemudian ia menceritakan bahawa ia mendengar jeritan manusia yang banyak yang sedang diseksa di dalam perut bumi.
Menakjubkan bukan? Renung-renungkan dan ambillah iktibar di sebalik artikel ini. 

Sumber : AlamJin dan Muhtarom007 

psssttt: aku pun taktau nak cakap macam mana... 

 

No comments:

Post a Comment

Sebarang Komen Yang Tidak Sesuai Akan Dipadam!!!